Volledig ontzorgt met onze TOPdesk support

FDO Consultancy biedt ondersteuning bij de inrichting en het gebruik van TOPdesk. We hebben alle kennis in huis om jou volledig te ontzorgen.

Ontzorgt

Snel geholpen

Kundig

Volledig ontzorgt met onze TOPdesk support

Bij FDO Consultancy begrijpen we de urgentie van directe ondersteuning bij problemen. Daarom bieden we verschillende TOPdesk-supportoplossingen aan om jouw organisatie optimaal te ondersteunen.

TOPdesk Consultant

Onze expertise

FDO Consultancy heeft meer dan 15 jaar ervaring in het leveren van ondersteuning op TOPdesk. Of het nu gaat om de inrichting van de portal, een login instelling, advies over een module of een technische issue met een actiereeks. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en staan klaar om je volledig te ondersteunen.

TOPdesk als een goed geoliede machine?

Onze support Diensten

Functioneel beheer

We ontzorgen je door alle klantwensen te vertalen naar technisch oplossingen en het volledige Functioneel Beheer in TOPdesk voor je te regelen.

Remote ondersteuning

Heb je direct hulp nodig? Met onze uitgebreide kennis staan wij direct voor je klaar om je vraag of probleem op te lossen.

Strippenkaart

Heb je al kennis in huis maar loop je vast? Bijvoorbeeld met een specifieke actiereeks? Wij helpen je graag weer op de juiste weg.

Wil je een expert spreken?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten of heb je nog vragen? We staan klaar om je te helpen. Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen en verbeter jouw TOPdesk-ervaring vandaag nog.

Bezoekadres

Clarissenhof 7b

4133 AB Vianen

Nederland

 

KvK 75044757

Openingstijden
Ma
08:30u - 17:00u
Di
08:30u - 17:00u
Wo
08:30u - 17:00u
Do
08:30u - 17:00u
Vr
08:30u - 17:00u
Za
Gesloten
Zo
Gesloten