Wij halen het maximale uit jouw medewerkers

FDO Consultancy verzorgt diverse trainingen om jouw medewerkers te helpen bij het verbeteren van hun kennis en kunde op het gebied van procesmatig werken en het effectief gebruik en beheer van TOPdesk.

Deskundige begeleiding

Stapsgewijze instructies

Praktische toepassingen

Haal het beste uit jouw medewerkers

Bij FDO Consultancy erkennen we het cruciale belang van gemotiveerd en goed opgeleid personeel voor jouw organisatie. Daarom bieden wij diverse TOPdesk-trainingen die zijn ontworpen om jouw personeel te voorzien van de kennis, vaardigheden en het vertrouwen die nodig zijn om TOPdesk optimaal te benutten.

TOPdesk Consultant

TOPdesk Trainingen

Gebruikerstraining

Wij verzorgen op maat gemaakte gebruikerstrainingen om jouw medewerkers vertrouwd te maken met het procesmatig werken (volgens ITIL) en het gebruik van TOPdesk.

Beheerderstraining

Deze training is bedoeld voor functioneel beheerders die kennis van TOPdesk willen opdoen om de klantwens effectief te kunnen vertalen naar technische oplossingen.

API-training

De training “Automatiseren met actiereeksen in TOPdesk” leert je het maken van actiereeksen (API’s) om taken te automatiseren en integratie met andere applicaties mogelijk te maken.

Wil je meer weten over onze trainingen?

Wat klanten over ons zeggen

Ik ben zeer tevreden over de training die ik bij FDO Consultancy heb gevolgd! Het meest waardevolle van de training was het stapsgewijs leren creëren van action sequences, waardoor ik niet alleen de methode begreep, maar ook de volgordelijkheid ervan. De training heeft enorm bijgedragen aan mijn professionele ontwikkeling. Ik ben nu in staat om action sequences te begrijpen en in te richten voor zaken die niet binnen de standaard functionaliteit van TOPdesk vallen. De meest effectieve onderdelen van de training waren voor mij het leren lezen van formules/codes en het combineren van action sequences met behulp van de Developers pagina. Hierdoor kan ik nu zelfstandig action sequences bouwen, wat voorheen een uitdaging was. De rustige manier van uitleggen en het hoge kennisniveau van Ferry maakten de training zeer plezierig en leerzaam. Ik kan deze training aan iedereen aanbevelen!

Ugo van Hout
Technical Consultant IT Information Systems
Boskalis

Wil je een expert spreken?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten of heb je nog vragen? We staan klaar om je te helpen. Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen en verbeter jouw TOPdesk-ervaring vandaag nog.

Bezoekadres

Clarissenhof 7b

4133 AB Vianen

Nederland

 

KvK 75044757

Openingstijden
Ma
08:30u - 17:00u
Di
08:30u - 17:00u
Wo
08:30u - 17:00u
Do
08:30u - 17:00u
Vr
08:30u - 17:00u
Za
Gesloten
Zo
Gesloten