We zorgen ervoor dat jouw bedrijf kan blijven innoveren

Wij vereenvoudigen, standaardiseren en automatiseren jouw bedrijfsprocessen, waardoor er weer tijd is voor innovatie.

Processen
vereenvoudigd & verbeterd

Een Eersteklas
TOPdesk-inrichting

Tevreden klanten

We zorgen ervoor dat jouw bedrijf kan blijven innoveren door het vereenvoudigen, standaardiseren, tijdrovende en foutgevoelige taken te automatiseren, en het maximale uit je medewerkers te halen. Hiermee stimuleren we groei, verhogen we efficiëntie en verlagen we de kosten.

FDO Consultancy is een gevestigde naam in de wereld van Service Management en TOPdesk, met meer dan 15 jaar ervaring bij toonaangevende bedrijven, waaronder Rentokil, Sanoma, Partou kinderopvang, HEMA en Boskalis.

Wij streven ernaar een hoogwaardige service te leveren, zodat jouw bedrijf zich kan concentreren op zijn kernactiviteiten, terwijl je jouw bedrijfsprocessen en TOPdesk-omgeving aan ons toevertrouwt.

missie

Onze missie is om bedrijven te begeleiden bij het vereenvoudigen, verbeteren en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. We streven ernaar om onze klanten hoogwaardige service te bieden die is gebaseerd op de juiste combinatie van techniek, processen en mens. Onze focus ligt op het creëren van rust, stabiliteit en controle, zodat onze klanten hun doelen kunnen bereiken en succesvol kunnen zijn in een wereld die voortdurend verandert.

visie

Onze visie is om bedrijven te ondersteunen in het behalen van succes en groei. Door de juiste combinatie van kwaliteit, passie en creativiteit streven we ernaar om de norm te stellen in ons vakgebied en een positieve impact te hebben op de bedrijven die we helpen.

Waarom FDO Consultancy?

We hechten waarde aan kwaliteit en streven naar excellente dienstverlening. We zijn resultaatgericht en gedreven om succes en groei te realiseren voor onze klanten. Onze focus ligt op het voortdurend verbeteren van processen en techniek, met aandacht voor de menselijke factor. We begrijpen dat succes voortkomt uit de samenwerking tussen proces, techniek en mens.

Kernwaarden

Onze kernwaarden – groei, succes, passie, creativiteit, kwaliteit, vertrouwen en verantwoordelijkheid – zijn van enorm belang. Deze kernwaarden omschrijven waar wij voor staan in ons werk en hoe we met onze klanten omgaan. We streven naar een samenwerking gebaseerd op vertrouwen, verantwoordelijkheid en wederzijds respect.

Wil je een expert spreken?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten of heb je nog vragen? We staan klaar om je te helpen. Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen en verbeter jouw TOPdesk-ervaring vandaag nog.

Bezoekadres

Clarissenhof 7b

4133 AB Vianen

Nederland

 

KvK 75044757

Openingstijden
Ma
08:30u - 17:00u
Di
08:30u - 17:00u
Wo
08:30u - 17:00u
Do
08:30u - 17:00u
Vr
08:30u - 17:00u
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Procesanalyse
in 1 dag

Oplossing & resultaat
snel zichtbaar

Implementatie
Eenvoudig en snel

FDO Consultancy IT Service Management Consultant

Waarmee FDO Consultancy het verschil maakt

FDO Consultancy helpt bedrijven groeien door hun processen te vereenvoudigen en te verbeteren.

Met een unieke aanpak weet FDO Consultancy in korte tijd glashelder te verwoorden waar de knelpunten zitten, een visuele weergave van de oplossing te presenteren en deze razendsnel en probleemloos te implementeren.

De medewerkers worden vanaf het begin tot het eind betrokken bij dit traject, waardoor ze de nieuwe manier van procesmatig werken zich snel eigen maken.

In de afgelopen 15 jaar is deze aanpak al vele malen toegepast bij toonaangevende bedrijven en heeft zich sterk bewezen.