Wat is TOPdesk toch een “waardeloze” tool!

Kunnen we niet beter overstappen op ServiceNow?

Dat is wat ik vaak hoor als ik in gesprek ben met (potentiële) klanten. Het doet me pijn om deze reacties te horen, omdat ik weet dat TOPdesk zoveel meer potentie heeft als Service Management tool.

Natuurlijk zijn er genoeg andere alternatieven, waar je positieve verhalen over hoort, zoals bijvoorbeeld ServiceNow. Maar hier wil ik graag een belangrijk punt maken: Als je ServiceNow slecht inricht, is het ook een “waardeloze” tool. Het draait allemaal om de juiste aanpak!

Elke Service Management tool kan geweldig werken, maar alleen als het goed is ingericht en als je er het juiste in stopt. Als je alleen maar aan het pleisters plakken bent om problemen op te lossen, zal het resultaat altijd teleurstellend zijn.

Daarom is mijn advies: Zorg voor een goede inrichting, houd het eenvoudig, ga terug naar de basis en bouw vandaaruit verder.

Stop met pleisters plakken, en je zult zien dat jouw TOPdesk-omgeving de perfecte tool wordt voor jouw bedrijfsprocessen en organisatie.

FDO Consultancy heeft al meerdere organisaties geholpen die wilden overstappen naar een andere tool, maar door de inrichting van TOPdesk te vereenvoudigen, verbeteren en te automatiseren zijn ze weer zeer tevreden met de tool.

Herken je dit, en wil je weten wat FDO Consultancy voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op.